Våra utbildare

Våra utbildare på Quentia har någonting gemensamt. De brinner för det de gör och för att du ska kunna förstå och ta dig till kunskapen.  De har relevant utbildning inom sina ämnen och gedigen erfarenhet som utbildare.

Camilla Saarinen
Ägare till Quentia AB företagsutbildningar. Camilla har studerat organisationspsykologi, grupputvecling och vuxenpedagogik och är certifierad coach och konsult inom DISC personprofiler. Hon håller i utbildningarna Kommunikationens ABC och Svåra samtal på Quentia.

Tel: 072-541 21 96

 

Janique Svedberg
Janique är behanlingschef och recovery coach. Hon utbildar både arbetsgivare och arbetstagare i hur man bör hantera beroendeproblematik på arbetsplatsen, oavsett om det gäller alkohol-. drog, socker- eller telefonberoende. Janique hjälper dig att ställa rätt krav och ge rätt hjälp när det behövs. Janique håller i utbildningen
Beroende i arbetslivet på Quentia.


Tel: 070-218 52 13

Pernilla Alexandersson
Pernilla är normingenjör och hon utrustar individen och gruppen med det som behövs för den fortsatta resan till en mer jämställd framtid. Hon är expert på att inspirera, konkretisera och göra ämnet användbart, begripligt och roligt! Pernilla håller i utbildningen Normer - arbetsplatsens osynliga regler på Quentia.

Tel:
076-787 78 77

Skicka ett meddelande till oss

Adress

Quentia företagsutbildningar
Malmgatan 16
333 30 Smålandsstenar

Öppettider
må–fr: 08.00–16.00
 

Ring GÄRNA!

Telefon: 072-541 21 96.

Det går också utmärkt att maila:
camilla@quentia.se