PIL - Personligt utvecklingsprogram för ledare

Personligt Inre Ledarskap - Från Nuläge till Drömläge
Vill du få ut mer av ditt jobb och ditt liv? Känner du kanske att du vill framåt och jobbar hårt, men ändå inte får till dina dagar som du vill ha dem, eller når dina önskade resultat? Stöter du på motstånd hos medarbetare eller hamnar i situationer som drar ner din motivation?

Stress, frustration, prestationskrav och svårigheter i kommunikation med andra kan ibland ställa till det i vår ambition att nå våra mål. Våra vanemässiga beteenden kan också sätta käppar i hjupen för vår egen framgång, både professionellt och privat. 

Och det där med mål. Det kan vara svårt att  vilket håll du ska gå när du inte riktigt har klart för dig vart du är på väg och vad du egentligen vill uppnå. Det enda du med säkerhet kan veta är om du fortsätter som du gör nu, så kommer resultaten förmodligen att bli desamma. 

PIL - från nuläge till drömläge, är ett program uppbyggt i 10 moduler. Du genomför det tillsammans med 2-3 andra deltagare under en period på ca 4 månader. Programmet består av läsbok, skrivbok, ljudfiler, övningsuppgifter, samt 10 träffar á 2 timmar med professionell coachning och inspirerande samtal. 

När du gått igenom  programmet är sannolikheten stor att du inte riktigt känner igen den person som började programmet. Det finns  nämligen en helt magisk och överväldigande kraft som vilar i varje människas ofta dolda potential.

PIL - från nuläge till drömläge, är uppbyggt för att du ska hitta just din drivkraft och potential för att skapa dina dagar så som du vill ha dem.

______________
Programmet har sin utgångspunkt i pricinciperna för NLP (Neuro Lingvistisk Programmering), KBT (Kognitiv Beteende Terapi) och DISC-personprofilanalyser.