Utbildningar inom

Vi hjälper dig att bygga dina team, så att de kan bygga din verksamhet.

Vi är bäst på de mjuka värdena i en organisation. Vi utbildar både ledning och hela personalgrupper i personligt ledarskap, kommunikation och relationer. Om du inte hittar det du söker på sidan, tveka inte att höra av dig till oss!

Mjuka värden för hårda resultat

Vi utbildar och inspirerar ledare och personalgrupper att hantera invanda beteendemönster, utveckla den mellanmänskliga kommunikationen och skapa positiva attityder och en motiverande arbetsmiljö för alla.  Med en liten stab av engagerade och energigivande utbildare tillhandahåller vi kunskap som får dig och dina medarbetare att växa både privat och professionellt.

Vår vision

Med gedigen kunskap, stor lyhördhet och en hög förmåga att anpassa utbildningar efter kundens behov är Quentia AB Företagsutbildningar det självklara valet när företag vill utveckla sin personal i de mjuka frågorna. Varje uppdrag - från det minsta till det största - genomsyras av glädje, engagemang och kompetens och varje kund känner att de växer som människor i mötet med Quentia.

Kombinera nytta med nöje

Quentia har sina utbildningslokaler på Smålandsstenar hotell & konferens, 50 meter från tågstationen och mitt i centrum av Smålandsstenar. Det gör att du lätt kan ta dig till oss med buss och tåg, och med enkelhet kombinera din utbildning med övernattning, mat och dryck och andra trevligheter.

Värdegrund

Var modig. Var ärlig. Var rakryggad. Tänk vinna -vinna. Alltid.