Skräddarsydda utbildningar

För just ert företags behov

Kompetensutvecklingsdagarna, kick-offen, årsmötet...

Camilla Saarinen har lång erfaranhet när det gäller att skräddarsy både föreläsningar och utbildningar för företag och organisationer. Du kan boka allt från en kortare inspirationsföreläsning till mer långsiktiga utbildningsinsatser för både ledare och team.

Utveckla organisationen

Drivkraft, positiv energi och eftertanke. Oavsett vilket format som passar just dig och ditt företag bäst, får du verktygen till hur just ni kan utveckla organisationen med utgångspunkt i personlig utveckling, förståelse för varandra och eget ansvar, med andra ord det som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

Camilla Saarinen

Camillas specialitet är kommunikation, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Hon är en kunnig och inspirerande föreläsare som delar med sig av sin kunskap och personliga erfarenheter, på ett rakt och ärligt sätt med många skratt och mycket reflektion. Hennes föreläsningar bygger på exempel från vardagen vilket gör det lätt för samtliga deltagare att känna igen sig själva.

Uppskattade
föredrag

En jäkla attityd!
Ny energi på jobbet
Vi är varandras arbetsmiljö
Mål som triggar varje medarbetare
Kommunikationens ABC

camillas

“Camilla levererar den ena AHA-upplevelsen efter den andra.”

- Lena Ljunggren, personalchef Jehander

“Camilla är verkligen inspirerande! Många tankeväckare på så kort tid som jag kommer att kunna använda mig av redan imorgon. Hon får det där svåra att kännas så lätt, liksom.”

- Jörgen Klasson, deltagare En jäkla attityd!

Maila din bokningförfrågan till info@quentia.se eller ring 072-541 21 96.
Vi försöker alltid att besvara bokningsförfrågningar inom 24 timmar.