VI PÅ QUENTIA

Våra utbildare

Våra utbildare på Quentia har någonting gemensamt. De jobbar alla med de mjuka värdena i en organisation, de brinner för det de gör och för att du ska kunna förstå och ta dig till kunskapen. Självklart relevant utbildning och gedigen erfarenhet som utbildare.

camillasaarinen

Camilla Saarinen

Tel: 072-541 21 96

Ägare till Quentia AB företagsutbildningar. Camilla har studerat organisationspsykologi, grupputvecling och vuxenpedagogik och är certifierad coach och konsult inom DISC personprofiler. Hon håller i utbildningarna Kommunikationens ABC och Svåra samtal på Quentia. Hon håller i utbildningarna Kommunikationens ABC, Svåra samtal och är handledare i ledarskapsprogrammet PIL – personligt inre ledarskap.

janiquesvedberg

Janique Svedberg​

Tel: 070-218 52 13

Janique är behanlingschef och recovery coach och driver ett eget recoverycenter i Göteborg. Hon utbildar både arbetsgivare och arbetstagare i hur man bör hantera beroendeproblematik på arbetsplatsen, oavsett om det gäller alkohol-. drog, socker- eller telefonberoende. Janique hjälper dig att ställa rätt krav och ge rätt hjälp när det behövs. Janique håller i utbildningen Beroende i arbetslivet på Quentia.

Kontakta oss

Hör av dig!

Ring gärna!

Telefon: 072-541 21 96

Det går också utmärkt att maila:
camilla@quentia.se

Quentia företagsutbildningar

Centrumplan 11
333 31 Smålandsstenar

Öppettider

Må–fr: 08.00–16.00